Doe mee met Ons nieuwe project: een tweede bakkerij!

Wat is er belangrijker dan brood! Over de hele wereld eten we het, arm of rijk. Ze geeft kleur en smaak aan ons leven. Maar in de arme gebieden van de Tibetaanse hoogvlakte is brood voor velen onontbeerlijk. Daarom zijn we in 2012 na overleg met de bewonersvergadering een bakkerij begonnen. De noodzakelijke bakovens werden gekocht en lokale mensen werden opgeleid om ze te bedienen. Banen en brood in een klap! Na wat kinderziekten in het begin is de bakkerij over de jaren een groot succes geworden. Zo groot dat het Gesar Fund nu graag wil helpen om een tweede bakkerij elders in deze regio te beginnen. Wij en de plaatselijke bevolking hebben nu ervaring hiermee en veel know how opgebouwd. Ook deze Gesar Bakery bakkerij zal, net als de bestaande bakkerij gaan voorzien in de behoefte van de lokale bevolking en van nabijgelegen boeddhistische kloosters. Wij van het Gesar Fund zijn heel enthousiast over de uitbreidingsplannen van een van onze best lopende projecten! Mocht je mee willen doen en betrokken worden bij deze ontwikkeling, laat van je horen en doneer. En van onze kant: we houden je graag op de hoogte.

https://www.whydonate.nl/fundraising/gesarfund/nl/

Similar Posts

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *